diff --git a/src/app/species/[slug]/page.tsx b/src/app/species/[slug]/page.tsx index 393a6ec..1164239 100644 --- a/src/app/species/[slug]/page.tsx +++ b/src/app/species/[slug]/page.tsx @@ -3,120 +3,91 @@ import { ThemeProvider } from "@/providers/themeProvider/ThemeProvider"; import ReactLenis from "lenis/react"; import NavbarStyleFullscreen from '@/components/navbar/NavbarStyleFullscreen/NavbarStyleFullscreen'; -import LegalSection from '@/components/legal/LegalSection'; import FooterCard from '@/components/sections/footer/FooterCard'; +import LegalSection from '@/components/legal/LegalSection'; import { Twitter, Linkedin, Instagram } from "lucide-react"; -interface SpeciesProfilePageProps { - params: { - slug: string; - }; -} - -export default function SpeciesProfilePage({ params }: SpeciesProfilePageProps) { - const { slug } = params; - const speciesName = slug.replace(/-/g, ' ').split(' ').map(word => word.charAt(0).toUpperCase() + word.slice(1)).join(' '); - - // Dummy data for a species profile - const speciesData = { - scientificName: `Panthera leo (${speciesName})`, - classification: "Kingdom: Animalia, Phylum: Chordata, Class: Mammalia, Order: Carnivora, Family: Felidae, Genus: Panthera, Species: P. leo", habitat: "Savannas, grasslands, dense bush, and open woodlands in sub-Saharan Africa and Asia.", distributionMap: "Placeholder for a global distribution map showing populations in Africa and a small population in India.", lifespan: "10-14 years in the wild, up to 20 years in captivity.", diet: "Carnivore, primarily preying on large ungulates like zebra, wildebeest, buffalo, and antelope.", predators: "Adult lions have no natural predators other than humans. Cubs may be preyed upon by hyenas, leopards, and other large predators.", prey: "Zebra, wildebeest, buffalo, antelope, warthogs, and sometimes smaller animals like birds or reptiles.", conservationStatus: "Vulnerable (IUCN Red List)", adaptations: "Powerful jaws, retractable claws, excellent night vision, and social hunting strategies.", evolutionHistory: "Lions evolved in Africa, with evidence suggesting their lineage diverged from other panthera species around 1.9 to 1.4 million years ago.", images: [ - "http://img.b2bpic.net/free-photo/majestically-roaring-lion-savanna-africa-generated-by-ai_188544-12297.jpg", "http://img.b2bpic.net/free-photo/lioness-with-cubs-savanna-generated-by-ai_188544-12293.jpg" - ], - funFacts: [ - "A group of lions is called a pride.", "Male lions are known for their impressive manes, which can indicate their health and and age.", "Lions are the only cats that live in groups." - ] - }; - - const legalSectionsContent = [ - { - heading: "Scientific Name", content: [{ type: "paragraph", text: speciesData.scientificName }], - }, - { - heading: "Classification", content: [{ type: "paragraph", text: speciesData.classification }], - }, - { - heading: "Habitat", content: [{ type: "paragraph", text: speciesData.habitat }], - }, - { - heading: "Distribution Map", content: [{ type: "paragraph", text: speciesData.distributionMap + " (Image placeholder: " + "http://img.b2bpic.net/free-photo/abstract-polygonal-world-map-geometric-illustration-blue-background_1017-38080.jpg" + ")"}], - }, - { - heading: "Lifespan", content: [{ type: "paragraph", text: speciesData.lifespan }], - }, - { - heading: "Diet", content: [{ type: "paragraph", text: speciesData.diet }], - }, - { - heading: "Predators", content: [{ type: "paragraph", text: speciesData.predators }], - }, - { - heading: "Prey", content: [{ type: "paragraph", text: speciesData.prey }], - }, - { - heading: "Conservation Status", content: [{ type: "paragraph", text: speciesData.conservationStatus }], - }, - { - heading: "Adaptations", content: [{ type: "paragraph", text: speciesData.adaptations }], - }, - { - heading: "Evolution History", content: [{ type: "paragraph", text: speciesData.evolutionHistory }], - }, - { - heading: "Images", content: [ - { type: "paragraph", text: "Image 1: " + speciesData.images[0] }, - { type: "paragraph", text: "Image 2: " + speciesData.images[1] } - ], - }, - { - heading: "Fun Facts", content: [{ type: "list", items: speciesData.funFacts }], - }, +export default function SpeciesSlugPage() { + const navItems = [ + { name: "Home", id: "/" }, + { name: "About", id: "/about-us" }, + { name: "Features", id: "#features" }, + { name: "Explore", id: "#explore" }, + { name: "AI Species Comparison", id: "/ai-species-comparison" }, + { name: "Metrics", id: "#metrics" }, + { name: "Testimonials", id: "#testimonials" }, + { name: "Partners", id: "#partners" }, + { name: "FAQ", id: "#faq" }, + { name: "Contact", id: "/contact-us" }, ]; return ( -
+
@@ -125,19 +96,13 @@ export default function SpeciesProfilePage({ params }: SpeciesProfilePageProps) logoText="LifeAtlas X" copyrightText="© 2024 LifeAtlas X. All rights reserved." socialLinks={[ - { - icon: Twitter, - href: "#", ariaLabel: "Twitter"}, - { - icon: Linkedin, - href: "#", ariaLabel: "LinkedIn"}, - { - icon: Instagram, - href: "#", ariaLabel: "Instagram"}, + { icon: Twitter, href: "#", ariaLabel: "Twitter" }, + { icon: Linkedin, href: "#", ariaLabel: "LinkedIn" }, + { icon: Instagram, href: "#", ariaLabel: "Instagram" }, ]} />
); -} \ No newline at end of file +}